Running

Iedereen heeft zo zijn eigen motivatie om te rennen. De een wil een beter figuur, de ander wil marathons kunnen lopen of je wilt, net als ik, je conditie opbouwen. Ik heb astma wat er altijd voor heeft gezorgd dat ik niet wilde sporten, want dat kan ik toch niet. Een stukje rennen of zelfs de trap op lopen resulteerde steevast in een astma aanval. De afgelopen 3 jaar ben ik gaan hardlopen, met elke keer wel een reden hoezo ik niet kon doorgaan, een knieblessure, mijn astma, de griep noem maar op. Dit keer heb ik ook een doel, de Color Run(behaald! lees hier mijn verhaal)& De Singelloop Utrecht! Dat motiveert echt om een mindere dag tΓ³ch te gaan lopen, want ik moet fit zijn, anders lukt mij die 5k nooit! Dat ik er hier af en toe iets over schrijf, dat helpt ook wel als motivatie. klik hier om alle posts over hardlopen te lezen.

Wat zijn mijn must haves?

Toevalligerwijs zijn dit ook de spullen die ik recentelijk heb gekocht. Namelijk een SportBH & Top van de H&M, schoenen van Nike, de Lunarglide +4.
Verder heb ik een zwarte joggingbroek, 2 zwarte knie broeken, 3 shorts, een wind/regenjack van de H&M, lichtgewicht oordoppen en een armband om mijn telefoon in te doen.

Waar kan je mijn hardloop activiteiten volgen?
Op Runkeeper & Nike+ Running. Voeg me gerust toe, meer vriendjes werkt altijd motiverend!

Favoriete Renlogs
365 dagen, Annemerel, Avocanut, Brouwertje, Burgertrut, DailyLin, Fairytales Rock, Girls love 2 run, Girl on the Run, Histoires de Kelly, Just Keep Running, Leruaa, Live is a Photograph, Life of Kirsten, Nina, Nine, Ren Mama Ren, Riancaa, Runnersgirl, Sense of Sugar, Unwritten Design, Yolande

Advertenties

9 gedachten over “Running

    1. Veerlez Berichtauteur

      Graag gedaan! πŸ™‚ Ik vind het altijd heerlijk motiverend om andermans blogs te lezen! Dus mocht je verder nog blogs hebben die er tussen moeten staan, vertel πŸ™‚

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s