Veerlez

monoprint

Hey,
Ik ben Veerle, momenteel een 27 jarige student Creatieve Therapie Beeldend. Ik gebruik deze weblog om mijn werk te kunnen laten zien aan anderen. Naast de schoolopdrachten zal ik ook mijn andere creatieve projecten hierop laten zien. Mocht je vragen hebben over de stukken die ik gemaakt heb, de manier, de materiaal of iets, dan kan je me hieronder een vraag stellen!

 

 

Werken aan knoeiboek

Mijn voorkeur heeft het om te werken met druktechnieken, gutsen of afdrukken of stempels. Ik hou van letters in mijn werk en gebruik ook vaak portretten van mijn dierbaren. Momenteel zit ik in een abstracte periode waarin ik vooral met het kleurgebruik bezig ben. Ook heeft het maken van muurschilderingen mijn interesse, alleen doe ik dat niet genoeg.

 

 

In progress

Kunstenaars waar ik erg van hou zijn, Constant, Paul Klee, Daniel Richter, Van Gogh, Picasso en Kandinsky. Vooral manier van werken en kleurgebruik spreekt me erg aan. De speelse afbeeldingen van de Cobra periode, met juist een enorm gedachtengoed erachter spreekt me erg aan. Verder haal ik enorm veel inspiratie uit illustraties met verschillende lagen, kleurverloopjes en het onderwerp dieren.

 

Ik hou van naar verkleedfeestjes gaan, boeken lezen en films kijken en hou dan ook op internet bij wat ik in 2013 allemaal lees en zie.

Verder vind ik werkplekken van mensen altijd reuze interessant. Wanneer ik met een project bezig ben maak ik ook vaak een foto van hoe alles verspreid over de ruimte ligt. Hieronder dan ook een overzichtje van mijn werkplekken. Dit was natuurlijk tot ik atelier ruimte tot mijn beschikking had. Wanneer dat volledig is ingericht zal daar ook een mooi overzicht van komen!

Afdruk voor knoeiboek They say that i'm a fool

 

 

Painting in the backyardIn action

 

 

Cat paintingP1050287

Advertenties

2 gedachten over “Veerlez

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s